Back to All Events

Grenze(n)loos at Rotterndam Opera Dagen

GFA2017_13aug_078_HI0A6793-800x533.jpg

regie: Monique Wagemakers
choreografie: Peter Leung
bariton: Michael Wilmering
danser: Ahmed Joudeh
pianist: Kanako Inoue

https://www.operadagenrotterdam.nl/programma/grenzenloos/

Onthullend muziektheater over de vluchteling van nu

Een Syriër en een Colombiaan. Twee mensen met verschillende achtergronden en geschiedenissen. Beide zijn vreemdeling bij aankomst. Maar zijn we niet allemaal een vreemdeling in eigen land? In Grenze(n)loostonen de Nederlandse bariton Michael Wilmering, danser Ahmed Joudeh en de Japanse pianist Kanako Inoue een bont palet van diverse culturen en muziekstijlen. Met zijn drieën breken ze dwars door grenzen en culturen en vertolken liederen van Schubert en Schumann, Brahms, Ravel, de Rahbani Brothers, Xavier Montsalvatge, Roger Quilter, Korngold, Vaughn Williams, Harry Bannink en Annie M.G. Schmidt. De Utrechtse componist Monique Krüs schreef voor de voorstelling een nieuw Nederlandstalig lied.

Earlier Event: March 29
Stabat Mater